Add1 Ögondroppar - Inspirerad av naturliga tårar

Add1 ögondroppar ger komfort för torra och trötta ögon. En droppe Add1 benämns som en biokompatibel tår för att den komponeras av en likadan uppsättning elektrolyter som en naturlig tår. Ytterligare egenskaper som är viktiga för produktens biokompatibilitet är att den innehåller naturens egna smörjmedel, hyaluronat och är fri från konserveringsmedel. Produkten är avsedd att lindra torra ögon oavsett orsak. Den är därför formulerad för att ge bästa möjliga komfort. Den innehåller så mycket som 0.21% hyaluronat. Det ger en optimal komfort för svårt torra ögon såväl som för dem med mildare problem av torra ögon.

Consol Add1 logo

 

Komfort för torra och trötta ögon


 Fördelar med Add1 ögondroppar:

  • Fri från konserveringsmedel
  • Viskoelastiskt fuktande genom hyaluronat
  • Främjar återställning till naturlig tårfilm
  • Kan droppas i ögat när du har kontaktlinser insatta
  • Kompatibel med kontaktlinser av alla typer av material
  • Avsedd att lindra torra ögon oavsett orsak

Add1 ögondroppar finns tillgänglig i två olika dispenser system. Add1 i squeezeflaska är framtagen för användare som finner det enklare att klämma fram en droppe ur flaskan. Add1 pumpflaska passar de användare som tycker det är lätt att pumpa fram en droppe ur flaskan och önskar en preciserad dos. Produkten har utvecklats och produceras vid Consols forsknings- och fabrikslokaler i Mölndal, Sverige.


 Innehåll i tårvätska och i Add1

Innehåll i tårvätska och i Add1 ögondroppar

Add1 Pumpflaska


Pumpflaskans användning i ritad skissAdd1 i Pumpflaska är fri från konserveringsmedel genom ett unikt pumpsystem som levererar komfortdroppar med preciserad dos och total frihet från risk av kontamination.

Flaskan är tillgänglig i 10 ml.

Hållbarhet för oöppnad förpackning är tre år från tillverkningsdatum.

Öppnad förpackning är hållbar i 6 månader.

 Add1 ögondroppar 10ml pumpförpackning

Add1 Squeezeflaska


Squeezeflaskans användning i ritad skissAdd1 i Squeezeflaska är fri från konserveringsmedel genom ett unikt dispensersystem, som levererar komfortdroppar med total frihet från risk av kontamination.

Flaskan är tillgänglig I 10 ml.

Hållbarhet för oöppnad förpackning är tre år från tillverkningsdatum.

Öppnad förpackning är hållbar i 6 månader.

Add1 ögondroppar squeezeförpackning